Istället för Kalle

2009-12-25 @ 00:50:26
Kommentarer (2)

Jag är inget Kalleankakltrepåjulafton-fan. Jag tycker det är jobbigt att se samma sak om och om igen. Varje år. Vad är årets nya klipp? Så är det alltid något dåligt. Idag gick jag ner till stranden med kameran och mamma istället. Resultatet blev ett par frusna fingrar, rosiga kinder och så några bilder såklart.

Här är dom.
God jul

2009-12-24 @ 12:51:38
Kommentarer (1)Hoppas alla får en härlig jul nu när vi fått snö.
God jul!


MAT

2009-12-23 @ 02:13:23
Kommentarer (0)
Åt mig äckligt mätt på Black&White idag. Lämpligt när man längtat efter det i flera dagar att det är kvällens erbjudande för 145 spänn idag. Studentplånboken tackar och bockar. Vi blev ett skönt gäng på resturangen - johanhannamaddeannapeckatottenicolejonasjagochdavid. Det gillar vi. Såklart blev det lite sälenpepp och några hysteriska skratt med drickan i halsen.

Efter en låång kväll hos Jonas framför xbox 360 och nåt UFC tjosan ska jag nu krypa ner och invänta lilla julafton :) Wooho.

Ensam hemma

2009-12-22 @ 13:44:49
Kommentarer (1)
Idag har jag bestämt mig för att göra inget. Jag ska ta det lugnt och som mest ta mig ner till stan med någon och sätta mig över en kaffe och snacka skit. Framåt kvällen ska stackars jag käka Black&White med massa goa vänner. Bokat bord för 10 ikväll. Gillar vi. Nä. Ska nog gå och titta till mitt nybakta godis nu :) Skönt att göra inget före fullsmockat jul, nyår och januari.

23/12 lilla julafton hem-hemma
24/12 jul hos farmor. träffa folket på kvällen.
25/12 ekshärad med mamma och pappa. fira ännu mera jul.
27/12 sälen!
3/1 hem-hem igen
8/1 hanna kommer hit!
9/1 fest hos fisen+utgång örebro med hanna
16/1 åker hem till jönköping :)
18/1 skolan börjar ;)

Ny jacka

2009-12-21 @ 23:14:59
Kommentarer (2)
Fick griller i huvudet i fredags.
Väntade på svar i lördags.
Väntade på svar i söndags.
Sålde min gamla jacka i dag.
Köpte nya jackan idag.
Nöjd tjej.


Bofors-Örebro

2009-12-20 @ 19:25:03
Kommentarer (0)

När pappa frågade om jag skulle med på hockeyn förut så låg jag fortfarande i badet. Jag badade en stund till innan jag gick upp för att möta klockan. Jag hade nu en kvart på mig att vara färdig för att åka. Fan. Bara o köra då. Tror jag slog några rekord idag faktiskt :) Matchen var så pass jämn så till och med jag rycktes med. Örebro förlorade och nu är jag hemma för att äta tacos. Vad bjussar ni på ikväll då karlskoga? Hit me!

Puss och hej. 
Godmorgon

2009-12-20 @ 12:58:23
Kommentarer (2)
Näeeej.
Nu är jag sådär på god väg att vända på dygnet igen. Vaknade nu, efter att ha varit lite fylletaxi inatt. Gick ju igenom en mardrömsvecka innan tentan då jag verkligen hade tvärvänt på dagochnatt. Fan. Bara att gå upp då. Nu ska jag slänga mig i cuzzin för jag har fan varit frusen sen igårkväll. Sen är det bara ni ringer mig. Mobilen ligger på badkarskanten u know.


Hem-hemma

2009-12-20 @ 01:22:04
Kommentarer (4)

Ikväll har jag och Hanna fotat vår hem-hemstad lite grann. Roligare med afterdark bilder än vad jag trodde. Speciellt med mitt sprojlans stativ :D Fixar lite fler bilder imorrn. Men här har ni ett smakprov.


Jullov.

2009-12-19 @ 17:54:26
Kommentarer (0)
Jag har jullov. Jag gillar att ha jullov. Jag gillar att säga att jag har jullov. Jag nästan gillar att skryta om att jag har jullov. Men jag har inte haft jullov på grymt länge nu så jag FÅR skryta om mitt jullov. Sa jag att jag har jullov? I en HEL månad.

Idag åkte fröken Randén och jag till Svartå och hälsade på Alexandra hela förmiddan. Sötaste ungen i hela världen bor ju där också. Speciellt nu när hon snackar hål i huvudet på en :) Passade på att fota lite också förstås. Straxt ska jag iväg och hämta hanna för en runda foto i Karlskoga by night. Får se om vi hittar nåt roligt. Stativet åker med också.

Puss.

Komproj

2009-12-17 @ 00:04:00
Kommentarer (0)
En ynkaste lilla tenta kvar nu.
Eller ja. inte så bara.

Nu har jag fan pluggat sönder den här dagen.
Börjar få lite ont i magen. Men mamma vill inte att jag ödslar energi på oro så jag hoppar det.
Det här fixar vi .. nog. Hoppas jag iaf.

Geee mig ett jul och nyår utan knut i magen.
Ingen omtenta att oroa mig för.
LÅT MIG SLIPPA 16 JANUARI.

Otäckt

2009-12-13 @ 23:37:57
Kommentarer (5)


Blödig

2009-12-13 @ 02:52:58
Kommentarer (0)
Jag brukar inte gråta när jag ser på film. Jag är inte särskillt blödig. Förutom när linsen sitter fel. Då kan jag komma att fälla en tår. Men när jag såg på My sisters keeper. Då grät jag. RÄTT igenom rullen. Alltså. Grät du till bambi. Då får du nog ladda med toarullen, kramarkudden, och gärna vattenfast mascara. Tur jag bara ska bädda upp och lägga mig nu.

Filmen var föresten så jävla bra.

Nu är frågan

2009-12-13 @ 00:09:19
Kommentarer (1)
När man ändå gett upp hoppet om att vara en extrem plugghäst och slå upp komprojen på en lördagkväll - och har fått tag på "my sisters keeper" - kollar man på den på en gång och skjuter upp sömnen. Eller sover man och gör en kväll av den till veckan istället? Jag vet nog var jag lutar redan nu. Kesellan står ju ändå och håller sig kall å go i kylen. Jag som har kesella på allt(?). Haha.

Btw så har jag blivit en tvättstugekärring. Inte en sån som sätter upp lappar utan Sabotage är grejen. Så bryt dig fan inte in i tvättstugan när JAG har bokat den. För då jävlar. Så har hissen fastnat mellan två våningar också. ASjobbigt ju.

Filmfilmfilmfilm.


Omotiverad

2009-12-13 @ 00:01:46
Kommentarer (1)
Sista spurten nu före jullov och långledigt. Passande att tappa motivationen nu. Och gå och bli sjuk. Det är ju inte ens min grej. Idag har jag hängt i tvättstugan typ hela dan. Tanken var julstäd också men bjuds det kvalitets tv och man mår lite kass så är det jääättelätt att slippa sånt. Speciellt när mamma inte ser :D

Har även samspråkat med min granne ut genom fönstret när några gaphalsar som skrek "vi hatar gnaget" (skrek dom så?) gick förbi utanför. Båda blev jättenyfikna på detta uppenbarligen :D

Nä. Finns la inte så mycket mer å säga.
Saknar hanna.
Längtar tills imorrn.
Har lite ångest också faktiskt.

Bilder som jag är lite kär i mest på grund av att dom är så dåliga - så dom blir lite bra.


Sinnessjukt

2009-12-11 @ 01:20:58
Kommentarer (1)
Kåren igår.
Projektredovisning idag.
Mattetenta imorrn.

Nu vet jag inte om det är den extrema bakfylla jag dragit på mig, eller om det är nervositeten som talar. Men ont i hela kroppen har jag iaf. Onsdagskaraktären söp jag under bordet tydligen. Mitt spritskåp är tömt. Att jag skulle till skolan kl 07.30 idag var ett skämt. 4timmar senare fick hanna ta mig därifrån. Hem. Tv. Kinamat och SOVA. Jag sov i 3 timmar tills hanna skulle till skolan och skriva matteprov. Sen sov jag i 3 timmar till. Plockar upp matten. Kommer inte ihåg ett skit. Involverar hela sverige i mitt problem. Kommer på det själv. Tackar men nejtackar till min mattepanel jag samlat ihop. Några av dem blir så intresserade av mitt problem att dom vill få mer tal. De svarar fel. Tur jag inte lyssnade på dem. Går vidare. Kollar på klockan. A ni ser ju.

Matten lämnar jag åt ödet imorrn. Är det meningen att jag ska bli mattegeni så lär det gå vägen. Jag har ju ändå klarat alla moment förut. Men ni får gärna tänka på mig kl 10 imorrn. Det ska jag iaf.

Godnatt.

Barnstjärna

2009-12-08 @ 22:58:33
Kommentarer (0)
Någon som kollar på Jag ska bli en stjärna? Har faktiskt inte riktigt sett problemen med programmet förut, men i dagens avsnitt blev det tydligt vem som ville att ungen skulle bli stjärna. Dom sitter så fint och säger att "vi skulle ställa upp på vårt barn vad han/hon än vill göra". Tills innebandy kom på tal. Då var det helt plötsligt inte upp till barnet längre.

Visst, pappa satt där på läktaren och tittade på. Men någon större hejarklack var han väl inte? Speciellt att barnet ska behöva ta pikar om att "vi vet ju vad pappa tycker om det här".

Du blev inte världsmästare i motorcross. Synd om dig.

TRÄNAR DU TILLRÄCKLIGT?

2009-12-08 @ 17:29:03
Kommentarer (1)

när man går på skolan och ser en skylt som det står så på.
då stannar man. och kollar närmre. nä. så stod det inte. det stod: tjänar du tillräckligt?

är det en glimt av mitt taskiga samvete jag ser?
tror nog det va?


nattensmess.se

2009-12-08 @ 13:28:26
Kommentarer (1)

SMS:

Lyckades sno en flaska vin i baren, drack hälften som smaka balle. Kolla, så var det alkoholfritt. Jävla piss.

HYSTERISKT.
roligare än tjuvlyssnat och tjuvtittat tillsammans. jag dör.


Julmys

2009-12-08 @ 01:21:44
Kommentarer (1)
Övervägt länge och väl om hurvida jag ska julpynta mitt condo. Svaret blev nej. Jag har inte plats för krimskrams på 14kvadrat. Ska ju ändå hem över jul. Men sen kom pappa och hälsade på. Han hade med sig en lösning. Kan man inte julpynta INUTI 14kvadrat. Ja, då får man väl pynta UTANPÅ. Sagt och gjort. Min blomlåda OSAR jul nu.

GILLAKNAPPEEEN.
Kan. Inte. Sova.

2009-12-08 @ 00:21:07
Kommentarer (1)
Skönt att vara hemma igen. Trots 14kvadrat så trivs jag som f-n i lägenheten.
Ett enda problem har jag nu. Kan inte sova. Alls. Tur att vi har rätt lugnt imorrn. Möte med projektgruppen kl 12 och rapportskrivning. Men ingen föreläsning eller tenta eller sån skit.

Som sagt hade vi sista deltentan i matte idag. Skönt att ha de gjort. Skönt också att betyget BARA kan höjas på fredagens tenta. Inte ofta man går in på ett prov och inte har något att förlora. Mer sånt tack.

Fick iaf tröjan av Hanna idag.
Den invigdes med boots och grå jeansleggings.
Tack raaring.

Nä nu ska jag streama ett par flashforwards och hoppas på några timmars sömn.
Godnatt.

Matte. Check.

2009-12-07 @ 14:48:39
Kommentarer (2)
Att jag klarade matten idag var ju en riktig röta för det.
Gått och trott att provet är på fredag hela veckan och slår upp kalendern igårkväll.

FAN.

Men nu är det avklarat. Kursen är färdig och godkänd. Nu kan jag bara höja betyget på torsdagens tenta. Känns RÄTT bra nu :D Sen är det bara komproj och projektet kvar före jullov.

Bra start på veckan om inte annat.
Puss

Kom hem snart

2009-12-06 @ 14:49:41
Kommentarer (0)

Hem till Jönköping igen.
Skönt att åka tåg ett tag och kunna plugga lite på vägen.

Så länge bjur jag på en bild jag tog igår.
Peace.


BootCamp

2009-12-05 @ 13:20:01
Kommentarer (1)
Känner mig inte direkt smidigare och snärtare efter brorsans bootcamp. Resultatet av en veckas hårt övervakad träning är att jag inte kan gå (eller ja, kan och kan..), skratta, lyfta armarna, sitta eller stå heller för den delen. Visst, när jag åkte från TL igår visste jag väl att träningsvärken inte skulle dröja. Men när jag knappt kom ur sängen imorse blev jag rädd. Ska iaf få fira att veckan är över med lite godisbak idag, och ikväll ska jag träffa vänner innan jag sätter mig på tåget imorrn. Hem till vätterstrand, tentor och lådvin. Fina grejer de.

Heldag BABY

2009-12-04 @ 00:16:45
Kommentarer (0)

"Imorse" när jag vaknade hade jag fått mess av Nicole. Typ världens mest upptagna människa. Shit hon skickade detta för 2 timmar sen. Hon kan ha lämnat landet sen dess. 2 timmar. Då hinner man ju åtminstone till London liksom. Men jag provade iaf att svara.

Fika?

Jovisst. Det är det ända man gör när man är hemma så det är väl bara att köra på. Hon gav mig en halvtimme att vakna och ta på mig kläder (rekord?) - kort runda på stan, sen som hemma med en lunchrätt till frukost. När nicole sen skulle leta skidkläder i Karlskoga insåg vi att det finns nog mer att välja på i Örebro. Några timmar senare hade jag spenderat pengar på ett par ringar, örhängen och en tröja. Alltså ett par ringar, örhängen och en tröja för mycket. Nu ska jag måla färdigt andra handen och sen sova så jag orkar köra nicole till busstationen imorrn bitti. För då ska hon till Paris. Sen Wien. Sen hem och fira jul och nyår. Sen singapore och sen hem till Australien igen. Och då har hon redan besökt Berlin under tiden hon varit hemma. Och jönköping. Och falköping. Fan jag vill vara nicole ibland alltså.


H&M

2009-12-03 @ 12:16:05
Kommentarer (0)


Svårt att sova?

2009-12-03 @ 04:50:31
Kommentarer (0)

Efter en helkväll med Paranormal Activity hos Tommie i Örebro? Ja, lite smått sådär. Men mest på grund av att jag ALLTID somnar ifrån när vi kollar film. Såg iaf hela filmen mellan fingrarna. Men det var inte förens vi skulle söka upp alternativa slutet på youtube som jag blev riktigt skrämd av en parodi där en katt skrämde livet ur oss. Så passa er för den sökningen.

Paranormal Activity Alternate Ending.

Nä. Det var nog tur att jag fick sova en liten stund hos Tommie. För mycket sömn här - med klockor som låter, och andra konstiga ljud hemma hos mamma och pappa - lär det ju inte bli. Tur jag fick animerad film med mig hem att somna till.

Imorrn.
Träning. Zari(?). Fika(?). Plugga. Fota.Lunchdate

2009-12-02 @ 14:45:04
Kommentarer (2)

Hemma en snabbis efter träningen och ska springa genom duschen. För idag har jag sen lunchdate med Madde :D Henne har jag inte träffat sen vi fikade sist. Då var det tidig vår och hon skulle flytta till Turkiet för att jobba där HELA sommaren. Dags för återträff :)


Frostbite

2009-12-02 @ 10:56:07
Kommentarer (2)Bara lite random pics sådär.
Nu. Träningslagret.


Bio

2009-12-02 @ 01:39:11
Kommentarer (0)
Idag har jag hunnit sådär GRYMT mycket. I love it.
Jag har distans-shoppat, tränat bicep (eller ja, iaf vänster), spelat worms, hälsat på calle och ullis i örebro, sett Luftslottet som sprängdes med HELA familjen på bio OCH sett färjestad spöa djurgården. Produktivt, eller hur?

Filmen var iaf hur bra som hellst. Så lyssna inte på alla som säger att den suger hit och dit. Men, ha i åtanke att den är gjord för tv, och inte film. Det tyckte jag märktes. Men förövrigt satt jag på nålar under hela filmen - och dom i sällskapet som tyckte filmen var seg - fick iaf kolla klockan efteråt och konstatera att den åtminstone inte kändes 2½ timmar lång.

Nä, ska ta och hoppa i sängen nu och dö framför en ny runda paradise. Imorrn bitti ska jag orka träna, förhoppningsvis lunchsällskapa med madde, och imorrn kväll ska jag till örebro och filmmysa framför öppen spis tydligen. Finfina grejer det.

Så godnatt folks.

Traditioner

2009-12-01 @ 00:22:58
Kommentarer (2)

I vår familj är det jag och jerry som bygger pepparkakshus. Punkt slut. Bor jag i Jönköping får vi göra detta när jag är hemma. Detta gäller även granen. Jag är med och klär den. Är det i november jag kan klä granen. Så klär vi granen i november? Frågor på det?

Detta problem lämnade min svägerska med en förvånad min.
- Har ni REDAN klätt granen?
- Ja.

I like christmas spirit. Lite snö på min spirit vore inga fel dock.