Inkräktare

2009-02-27 @ 17:02:51
Kommentarer (0)

Katterna mötte mig i hallen med förvånade ansiktsuttryck när jag stövlade in i lägenheten med mina väskor och påsar :P Kände mig som värsta inkräktaren när katterna tittade på mig som att jag precis mördat husse och matte. "Vad gör DU här!?" Men dom smälte såklart när jag öppnade kylskåpet och tog ut kattmaten så nu är vi vänner igen. Ska hoppa in i dushen efter ett par avsnitt SATC i soffan. Tror nästan jag somnade till en stund, men nu är det allt dags att tagga till. På med lite musik och stoppa i sig lite mat, så ska jag nog kunna bli på humör. Hoppas huvudvärken släpper bara..Weekend inkommin'

2009-02-27 @ 00:41:48
Kommentarer (0)

Äntligen FREDAG. som jag längtat. Inte bara pga att det är helg. Men nu är det en speciell helg. Löning. Och jag har inte bara bokat upp hela helgen, utan jag har även ett eget condoo fre-sön. Brorsan och Marlen åker till stockholm över helgen för att fira 5år, och vem ska då hålla katterna vid liv? Jo, jag. Ska bli BRA gött efter krogen på fredag (och lördag?) att få kila hem till en eegen lya. Om så bara för några dagar. TV i stoora soffan och PS3. Godis och hämtmat. Busa med kissarna och bara heenga - Det blir helgen det. Ska bara slänga ner lite champo och kläder i väskan så blir det helgen sen. Efter morgondagens arbetspass förstås.


Jag har syndat

2009-02-26 @ 23:59:02
Kommentarer (0)

Löfte brutet

2009-02-26 @ 08:49:37
Kommentarer (3)
Så var det löftet brutet, men som mamma sa - man får väl unna sig lite grann iaf. Och lite grann blev det. Nu är det köpstopp för fröken axberg :) Blev iaf en sista minuten runda inne på Gina, för efter en timmes springrunda inne på Marieberg var händerna fortfarande tomma på kassar och humöret i botten.

Bilder kommer senare, nu ska jag hoppa i mina nya kläder och knalla till jobbet. Solen skiner, håret är lockigt och helgen är nära. Blir det bättre än så? ..Melissa?

Catfight

2009-02-23 @ 21:00:55
Kommentarer (0)


Det här var väl ändå roligaste på länge. Har nog aldrig skrattat högt åt ett blogginlägg förut. Och aldrig tidigare har jag äns brytt mig om bloggbråk hit och dit. Men det här tar väl ändå priset? Vuxna människor säger jag bara - tur man inte är en av dom utan kan gotta sig i ordbråket RIKTIGT ordentligt.

Ja, det var nog allt.

..n' i like it

2009-02-22 @ 23:24:06
Kommentarer (2)
VÄRD kväll hos Melissa.

Kyckling, potatissallad och vitlöksbröd - ölkorv - godis - kesella med bär - läsk - melodifestival - SATC & en massa skitsnack. Behöver jag verkligen säga mer?

Nä.


Distans

2009-02-21 @ 00:57:32
Kommentarer (2)
Idag gick det upp för mig. Totalt.
Känns tomt men ändå så fruktansvärt bra. Tänk att en fika på melkers med utomstående kan ha sån inverkan på en. Du kommer ändå alltid vara min käraste vän.

Puss

Mars

2009-02-19 @ 20:31:32
Kommentarer (6)
Den här månaden ska jag INTE spendera övergripande lön på kläder och sånt. Det mina vänner är ett löfte. Istället ska jag spendera den här månaden med att hitta på roliga saker. Sälen som redan är inbokat, men även spahelg med tjejerna är på gång. Utöver det ska jag och Mamma kanske bege oss till stockholm eller liknande för lite EmmaMamma tid. Brukar ju vara lyckat när vi drar iväg. Får se om det landar på shopping eller någon aktivitet bara. Spelar mig faktiskt ingen roll. Men något som iaf är säkert är att jag ska hålla i mina pengar lite grann den här månaden iaf. Telefonräkning, facket och bilförsäkringen - n' that's it.

Så kommer ju BOOOOSSE hem nästa vecka också. Hur fett blir inte det då? Då lägger vi förhoppningsvis våra väl valda slantar på en manhattan i baren kanske? Eller vad säger du Hanna? =)

Kaallt.

2009-02-19 @ 16:26:33
Kommentarer (0)
Nu är jag trött på vinter, kyla, vadderade skor och stjärtvärme.. och stickad halsduk och skrapa rutor och rosiga kinder. Jag vill ha sommar, värme, jeansshorts och nervevade bilrutor, och utomhuscafé och solbrända kinder - gärna med fräknar på. Jag vill kunna vara utomhus mycket mycket mycket. Promenader, cykla (inte ens rullgruset avskräcker mig). Slippa stora tunga jackan. Nä, jag vill slänga på mig en cardigan möjligtvis. Jo cardigan ser jag fram emot. Jag är trööött på kalla vintern. Jag kan gå med på att snön ligger kvar tills sälen v10, men sen får det RÄCKA! och hör sen.

Vårkläderna har jag hittat på Gina, H&M, Bik Bok och Levis.

XP Police Antivirus?

2009-02-19 @ 15:22:05
Kommentarer (0)
Något har hänt min kära dator idag. Jag kan inte förstå. Bara sådär dyker ett nytt antivirus program upp, som inte går att ta bort. Får nog åka till datadoktorn med min kära skulle jag tro. Ett exempel på symptom:
..och nej det går inte att registrera heller. HJÄLP!

Pantertant?

2009-02-19 @ 03:05:57
Kommentarer (1)

Wtf..?

2009-02-19 @ 03:03:28
Kommentarer (0)

Såg nyss det här, är det sanning eller BULLSHIT?

Va tror ni?


Godnatt

2009-02-18 @ 00:21:49
Kommentarer (0)

skjutmigihuvudetjagäruttråkad

2009-02-17 @ 22:41:56
Kommentarer (2)
Jag är så uttråkad så det nästan lockar att gå och lägga mig. Dra på trissor va? Telefonen vill inte ringa hur mycket jag än stirrar på den. Tvn visar bara skit. Jag skulle behöva städa, men det orkar jag förstås inte. Jag vill ha en full plånbok, jag vill ha vänner att umgås med (men dem får man väl inte se röken av den här veckan eftersom att jag jobbar kväll) och jag vill ha någon (kom hiit) att somna bredvid. Då skulle jag vara nöjd. Men jag får nöja mig med någon timme framför Forgetting Sarah Marshall med vatten och ölkorv. Jag ska rycka ur telefonjacket så kan jag iaf inbilla mig att hela världen försöker få tag på mig, och så ska jag njuta av en kväll under mitt varma duntäcke istället. Det får duga. Men som sagt. Det är mitt andrahandsval.

btw. kingsofleonkingsofleonkingsofleonkingsofleonkingsofleonkingsofleon. rock my world. whatever.

Hmm..

2009-02-17 @ 22:15:33
Kommentarer (2)
Det vattnas i munnen på mig, lite (nu ljög jag.. mycket):


Sälen

2009-02-17 @ 12:42:45
Kommentarer (0)
Fick beviljat ledigt mina önskade pass under v 10 så SÄLEN här kommer jag :P Gött att spendera ett par dagar med mamma och pappa i backen, med varm choklad och våfflor. Tidig åkning i nypreppade backar med iPoden i öronen. Det blir inte bättre än så. Bannemej.


Nostalgi

2009-02-17 @ 02:32:25
Kommentarer (0)

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej allting du pekar på
men bara när du inte hör vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag - utan dina andetag

Min klocka har stannat under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud, mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk, det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag - utan dina andetag

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag - utan dina andetag


Spinning

2009-02-12 @ 17:46:56
Kommentarer (1)

Kom nyss hem från jobbet efter ett DRYGT arbetspass där vi har muckat med hela sverige i form av pixlingar på alla kanaler i hela sverige. Förlåt. Men nu ska man iaf få iväg och avreagera sig på gymmet lite. Tänkte gå på Mammut med min Mammut, men den var också dryg och gick någon timme för tidigt så möjligtvis får jag väl ge mig ut på en promenad innan det blir sängen för mig ikväll. Ska ju trots allt orka med sista 9timmars på jobbet för den här veckan imorrn - och sen ytterligare en runda på gymmet.

Sen ser jag fram emot hockey i Karlstad på lördag. Känns sådär cool att "emma betalar" in hela skaran på Bror, Marre och MrP. Tänk att jag har råd att bju för en gångs skull.. På tal om inget.snart bär det av igen om allt går vägen^^ me like

NU jävlar

2009-02-11 @ 23:18:58
Kommentarer (0)

Var det klart att LOOPTROOP ROCKERS gör sin ENDA spelning på PIP i sommar. Det här mina vänner går inte att missa. NU blev jag riktigt RIKTIGT glad.


Family First
| Stains | The Building | Naive | Puzzle | Ginger & Lemon | The Busyness

och att det ringde i telefonen nu gjorde inte heller saken värre. GÖTT.. ;)

Stolt

2009-02-11 @ 22:10:58
Kommentarer (2)
Jag tänkte bara ta en minut eller två och berätta för hela världen om två personer som jag ser upp till och är stolt över för deras prestationer som i andras ögon kanske verkar obetydligt, men i mina ögon och eftersom att jag bryr mig om dessa människor så mycket så är jag verkligen SKITglad över att de bestämt sig. Där slutar kraven från mig. När de sen överträffar mina förväntningar och förhoppningar. Då blir jag inte bara nöjd - utan stolt. Ni är så bra. Den ena är en person som hela mitt liv stått mig nära. Hon har alltid funnits hos mig, inte bara som min Moster, utan som en god vän. Hon har många gånger släppt in mig och skjutsat mig framåt och jag känner verkligen hur lyckligt lottad jag är att ha en moster som Ullis. Inte bara när jag bodde i Örebro under mina sista gymnasieår då hon lät mig bo i hennes lägenhet för att jag överhuvudtaget - med motgångarna jag mötte under tiden - klarade mig genom min utbildning. Utan hos henne är det alltid öppet och jag har aldrig kännt mig ovälkommen när jag klampar in och tar min beskärda del som släkting. Och jag kan ändå ta väldigt stor plats. Hon utkämpar nu inte bara en kamp mot världen utan även mot sig själv, och jag som alltid kommer tro på henne, trots att hon som alla andra gör misstag, och jag vet att det här är en kamp hon kommer ta sig an med bravur. Hon kommer vinna.

En annan person som jag vill berätta för hur mycket jag avundas och håller på är min svägerska. Som inte bara lever med min bror utan även har blivit en stor del av våran familj. Jag kan inte tänka mig någon som är bättre för mitt älskade syskon - någon som också har bestämt sig för att göra en förändring i livet. Jag vill inte lämna ut deras liv och mål här på bloggen då jag anser att det är privat och vill de berätta om det så gör de det själva, men jag vill på mitt sätt förklara för dem att jag älskar dem, och tänker stötta dem i alla val de tar. Marlen kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta vad som än händer i deras relation och jag hoppas att hon vet om det. Därför skrev jag - slarvigt - men helhjärtat det här inlägget. Puss på er.

Pinsamt

2009-02-11 @ 17:27:32
Kommentarer (1)
Jag suger verkligen. Jag är en rutten människa. Men jag är också en sån människa som aldrig tänker låta bloggen gå före något i mitt verkliga liv. Jag ska ner till stan nu och träffa Lissa och Oscar för en fika, sen blir det hockey någon period, efter det ska jag träffa tjejerna för lite QT och efter det blir det hem och spendera lite med Mr P. Bra dag. Tänkte bara berätta att jag lever iaf.

SÖÖÖT

2009-02-06 @ 17:31:00
Kommentarer (0)


Här snackar vi barnpsykologi. "It's not gonna go away", haha.

Roads & hills

2009-02-05 @ 23:56:59
Kommentarer (1)
Har varit på Roads & Hills förut, och aldrig riktigt uppskattat det. Har alltid gått från gymmet och tänkt att "det var väl inget" medans alla kompisar pustar och stönar över hur jobbigt det är. Så idag tog jag i. Ordentligt. Alltså. ORDENTLIGT ordentligt. (nåt lär det väl ge iaf tänkte jag mitt ägg). Bittert fick jag käka upp mina fördomar för en halvtimme in i passet (det är här "hills" biten kommer in i bilden) var jag redan nydushad i mitt eget svett. Fy Fan. Så förlåt Roads & Hills för att jag underskattat dig. Jag ska nu troget besöka cykelsalen och tessans pass varje torsdag. Det är ett löfte. Så ska jag bli duktigare på att vara motiverad i hallen också (nu när jag ändå är uppe i varv och lovar en massa saker). Så ska jag pumpa lite basic innan sängen på kvällarna. Och så ska jag sluta småäta. Beach 2010 ftw^^en person i hela världen förstår vad jag menar med den här bilden^^

Smink

2009-02-05 @ 22:22:16
Kommentarer (0)

Så nu har jag varit nere på stan och bränt mina näst sista pengar på Helena Rubinstein. Var i stort behov av ny mascara och foundation så det fick bli ett inköp på La Grand. Dyrt säger (säkert) mamma. NÖDVÄNDIGT säger jag.Rekommenderar starkt Lash Queen Feline Blacks och Sensual Clone

Onsdag i 180

2009-02-04 @ 23:00:15
Kommentarer (1)
Jobbet var ovanligt .. jobbigt idag. Har mest suttit och kännt mig otillräcklig och apatisk. Lite sådär livet i en bubbla.. isch. Tur man har Jossan att bolla skit med på rasterna för annars skulle det nog aldrig gå.

Drog direkt efter jobbet för en timmes bröst+mage på träningslagret, sen skynda hem (förbi teknikern Jerry och koppla in hans högtalare.. så stolt), stoppa i mig en äggmacka och en hink té, tillbaks till gymmet för ett pass gul-puls. Sen var det bara att hoppa i dushen för att sen skynda till bion där Valkyria visades i sällskap av Mor och Far.

Nu ska jag soova. Simple. As. That.

Grattis!

2009-02-04 @ 07:01:02
Kommentarer (1)


Världens goaste unge som fyllde 1 förra veckan :)

Va f-n är det här?

2009-02-04 @ 06:54:10
Kommentarer (0)


Kommentarer överflödiga.

Kaffelatte och skitsnack

2009-02-03 @ 22:14:39
Kommentarer (2)

Blir det i mängder när man möter upp skönabönorna Madde och Lissa för fika. BRA skit. Nu ska jag skicka CV till halva Norge. För nu ska jag ha ett jobb där. För vi verkar ha ching på en grym lägenhet där. Måste. Få. Den.


Makes me HAPPY

2009-02-03 @ 20:44:40
Kommentarer (1)
Att så många gillade klänningen gör mig SKITGLAD. Hoppas verkligen någon annan får lika roligt i den som jag hade. För daamn vilken dag jag fick uppleva i den stassen. Kommer aldrig glömma när P tappade hakan, bästa komplimangen på hela dagen.


              

Gött o svettas lite

2009-02-03 @ 00:15:25
Kommentarer (2)

Riktigt härligt spinningpass idag faktiskt. Skön instruktör, bra musik (förutom enstaka undantag). Allt som behövs för att man ska ligga där uppe på 94% och verkligen köra skiten ur sig, men det är då man somnar gott om natten också.

Resten av dan kunde nog ha kvittat. Förutom sista timmarna med kvalitetsumgänge. Nu ska jag s.o.v.a.

såhär känns nästan allt idag. den går i rännan.

Ett PIP kommer lastat

2009-02-02 @ 20:39:34
Kommentarer (1)
Med John ME! Javisst vetu. Han kommer. Då kommer jag också.

Sådärja

2009-02-02 @ 15:29:10
Kommentarer (1)
Hemma igen efter en veckas flängande, nu ska jag komma ikapp blogglivet igen. Missat endel uppdatering, dags också att fixa mitt lilla raseriutbrott som resulterade i en tom blogg helt utan design. Sorry. Det ska vi fixa. Sen ska jag ta tag i Maddes och Marlens och Ullis bloggar. Ska bli kul att få designa lite igen :P Så glad att ni överhuvud taget håller mig sysselsatt med att färglägga era dagböcker.

Idag har jag iaf jobbat, lyckats byta till dagpass hela veckan, så nu blir det träääning varenda dag! GÖTT. Ikväll blir det RAW och skriva några miljarder CV'n för nu ska jag fan inte banga det här härliga som ligger framför mig. Hoppas benhårt att det blir av så man kan få njuta av livet en liten stund. Bort ifrån allt stillastående och tråkigt som bara går runt här hemma. Ska bli skönt att få stå på egna ben och vara riktigt långt hemifrån. Det är nästan största fördelen. Att njuta av den friska luften (som nu tydligen inte var så frisk) och Bergens natur är inte heller helt minus.

Nä, röja igenom rummet och försöka röja ur garderoben så alla nyförvärv får plats, det blir nästa projekt.