Stolt

2009-02-11 @ 22:10:58
Jag tänkte bara ta en minut eller två och berätta för hela världen om två personer som jag ser upp till och är stolt över för deras prestationer som i andras ögon kanske verkar obetydligt, men i mina ögon och eftersom att jag bryr mig om dessa människor så mycket så är jag verkligen SKITglad över att de bestämt sig. Där slutar kraven från mig. När de sen överträffar mina förväntningar och förhoppningar. Då blir jag inte bara nöjd - utan stolt. Ni är så bra. Den ena är en person som hela mitt liv stått mig nära. Hon har alltid funnits hos mig, inte bara som min Moster, utan som en god vän. Hon har många gånger släppt in mig och skjutsat mig framåt och jag känner verkligen hur lyckligt lottad jag är att ha en moster som Ullis. Inte bara när jag bodde i Örebro under mina sista gymnasieår då hon lät mig bo i hennes lägenhet för att jag överhuvudtaget - med motgångarna jag mötte under tiden - klarade mig genom min utbildning. Utan hos henne är det alltid öppet och jag har aldrig kännt mig ovälkommen när jag klampar in och tar min beskärda del som släkting. Och jag kan ändå ta väldigt stor plats. Hon utkämpar nu inte bara en kamp mot världen utan även mot sig själv, och jag som alltid kommer tro på henne, trots att hon som alla andra gör misstag, och jag vet att det här är en kamp hon kommer ta sig an med bravur. Hon kommer vinna.

En annan person som jag vill berätta för hur mycket jag avundas och håller på är min svägerska. Som inte bara lever med min bror utan även har blivit en stor del av våran familj. Jag kan inte tänka mig någon som är bättre för mitt älskade syskon - någon som också har bestämt sig för att göra en förändring i livet. Jag vill inte lämna ut deras liv och mål här på bloggen då jag anser att det är privat och vill de berätta om det så gör de det själva, men jag vill på mitt sätt förklara för dem att jag älskar dem, och tänker stötta dem i alla val de tar. Marlen kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta vad som än händer i deras relation och jag hoppas att hon vet om det. Därför skrev jag - slarvigt - men helhjärtat det här inlägget. Puss på er.

Kommentarer
Postat av: marlén

Tack så mycket gumman! Jag älskar dig också och du har en speciell plats i mitt hjärta...Hoppas att du vet att du alltid är välkommen hem till oss även fast Jerry inte är hemma..Pusss

2009-02-11 @ 22:19:19
URL: http://anithamarlenlinnea.blogg.se/
Postat av: Gull Ulla

Hej mitt hjärta!!! Du värmer mosters hjärta så mycket!!

Jag har alltid varit stolt över dig och du är ju min lilla tjej.. Ja det kommer bli en tuff tid men det ska gå.. och jag vet ju att ni står där bakom och stöttar..

Och du kommer alltid vara välkommen till mig. Oavsett när var och hur!

Älskar dig så mycket!!!

Massa kramar Moster...

2009-02-11 @ 22:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback