yes, im hooked.

2009-01-31 @ 22:53:19
Kommentarer (1)

Efter att ha flängt runt hela veckan. Bergen onsdag-fredag som avlöstes av borås fredag-lördag. Men jag ska inte klaga. Riktigt effektiv jobb och lägenhetssökning i bergen ledde åtminstone till 2 riktigt lyckade intervjuer och en lägenhet som vi SKA ha. Jag och Lisa kärade ner oss helt brutalt i området och boningen, och efter viss övertalan att "vi fixar till köket" så var johan också övertygad. Tågresan hem tog HEELA natten och jag har då aldrig varit med om värre träsmak. och mina illussioner om att bland annat mitt ben var borta, och att jag skulle bli mördad för att någon annan råkade ha siktet inställt på toan samtidigt som jag. Men nyvaken och go som en var så lät det mycket mer trovärdigt. Johan skrattade hånfullt åt mig och somnade om.

När jag kom hem på fredagsförmiddagen sadlade jag om och slängde ner en lättare packning i väskan och drog neråt västkusten för att våldgästa mr P. Han var en bra guide som hade planerat in löjligt lite inför min vistelse så vi mest sov och åt. MYCKET BRA. haha. Idag körde jag honom till förfesten och fick själv nykter åka hemåt. Men vi knegers måste ju upp och jobba på söndan så det var nog ett lämpligt beslut av moralen som faktiskt finns där inne nånstans. Fick iaf med mig en påfylld mp3a hem så jag hade inte helt tråkigt under min singelroadtrip. Några låtar som karln tipsade om fick gå på repeat hem:

The Pigeon Detectives - I Found Out
Kings Of Leon - Sex On Fire
Kings Of Leon - Use Somebody
Kings Of Leon - Be Somebody
Rise Against - Prayer Of The Refugee
The Matches - What Katie Said
Deftones - Passenger (nöjd nu p?)

Nä,
nu går jag bara på vilja. Dags att ge upp.
En ny dag imorrn.


Små barn roar sig lätt

2009-01-28 @ 20:03:13
Kommentarer (1)


den här tjejen har följt efter oss sen karlskoga, skum brud.

överslafarn
sär
Så här ser det alltså ut när man väntar på att få knalla iväg på lägenhetsvisning. Man får roa sig bäst man kan alltså. Skulle ju kunna ränna ut på promenix, men måste tyvärr sitta givakt vid datorn ifall ett "nu kan ni komma bort" mail dimper ner. Ska ta oss ner till bryggan sen och kolla läget lite. Men rätt skönt intryck har man fått av stan idag iaf. Verkar vara en riktigt "hemtrevlig" stad. Hur hemtrevlig nu en storstad kan vara. Känns lite gamla stan över Bergen på nåt vis, som ni säkert ser på sista bilden som jag nyss tog hängande ut ur vårt fönster.

En lång dag

2009-01-28 @ 17:32:22
Kommentarer (0)
Hemma igen efter intervju som gick galant :P Tänkte bara om ni ville veta det. Norska med bergen dialekt var däremot en utmaning. Haha. Sen tänkte jag ju delge hur natten har gått, har ju trots allt färdats i 12timmar - men förutom ett smärre däckproblem i Töcksfors gick det smidigt och bra. Tur att vi var 3 när ena bakdäcket gav upp bara. Bilmekanikern i emma kom då på att extradäck hängde under bilen så det blev bara att skruva. domkraft is the shit^^johan fick bevisa sin manlighet :P

R We There YET?!

2009-01-28 @ 15:38:14
Kommentarer (1)Efter många om och men och ett kort pit stop i Töcksfors är vi nu 12 timmar senare framme i Bergen, Norge. Ska ta oss ner till proffice för intervju nu så håll tummarna gott folk :P

2 timmar kvar

2009-01-27 @ 23:58:23
Kommentarer (0)
är det när emma axberg kopplar in ipoden för att lägga in det SIISTA i musikväg som ska underhålla mig på resande fot under närmsta dygnet. och vad händer? jo självklart försvinner ALLT. IGEN.

sen helt plötsligt, när jag vänt upp och ner på hela livet - ja då ligger musiken där igen. sorterad och fin. jag blir sjuk.

Ang klänningen

2009-01-27 @ 20:32:35
Kommentarer (0)
För er som är intresserade av klänningen finns den här.
Nu ska jag till norge. HEJ.

02:35

2009-01-27 @ 02:36:16
Kommentarer (0)
!!!

PANIKEN kommer krypande

måste. få. lite. sömn.
godnatt folks.

Idag är jag grå

2009-01-26 @ 15:50:02
Kommentarer (0)
Hela jag är grå. Jag mår nästan lite grått också. Det är grått ute också. När man för 7tio11e gången på jobbet får frågan "men lilla emma, är du trött idag" är det nästan som att det kommer över en att .. ja det är jag nog. När man sitter ur med admin bara för att man inte tror att man klarar av att vara trevlig mot kunderna. Ja då är det nog så. Knappt kunde jag hålla masken i min total på 4 samtal utan att humöret sviktade. Men det får bli nya tag imorgon istället.

Har inte blivit mycket skvallrat om vad jag haft för mig senaste dagarna så jag tänkte ta en liten update, det här är ju ändå min dagbok, så för eget bruk vill jag faktiskt ha nerkladdat vad jag har dödat min tid med.

Iaf.

Förra veckan var en bra vecka. Soft och smidigt var livet då. Man gick till jobbet med ett litet leende på läpparna, eller mer kanske en liten full i fan känsla. Snart. Snaaart. Träffade några longlost sweethearts som jag på något vis tappat kontakten med på sistone. Vi hamnade på mc donalds rätt mycket för kaffe och gott snack, vi triggade inför helgen och planerade norge. När arbetsveckan var slut drog vi i ilfart in till Örebro för att sätta sprätt på lönen, vilket gick galant. Drog en riktig runda på gina där det allra största inköpet gjordes. Med mig hem följde en kavaj, två randiga toppar, oversize tanktop, leggings, smycken, spetsbody, nagellack och lite annat smått och gott. Sen blev det brådis hem till Johan där vi hade styrt reunion med gamla arbetsgänget. Var görsköj att träffa blandannat några hemvändare och andra lokalkändisar som man helt enkelt inte hunnit träffa sen vi jobbade ihop. Efter att ha konstaterat några gånger att "det var bättre förr" drog vi till Wickan för att se tensta. Men melissa söp ner mig på något som var klarblått och smakade gelatiin så resten av kvällen är dimmig.

Lördag blev det hockey i Karlstad med Mamma, Pappa och Ullis :P Även det här blev en lyckad trip med en 6-3 vinst i ryggen :P (trots skakiga nerver i andra perioden..) haha. Söndagen fick jag inleda på jobbet med ett 5timmars som följdes av "the strangers" och "mamma mia" med Johan och Pecka.

Nu ska jag till johan och kolla förbindelser till Bergen, för på tisdag draar vi :D

CopyCat

2009-01-26 @ 01:29:12
Kommentarer (3)


Är det bara jag som ser en likhet mellan den här bilden..
och den här..?

Säljes

2009-01-26 @ 00:01:27
Kommentarer (5)


SÅLD
Nu ska den säljas, det finaste jag äger.


Efter 2års funderande och övervägande har jag nu kommit fram till att den inte riktigt kommer till sin rätt i garderoben. Egen design som bara finns i detta exemplar, och som gav mig en helt fantastisk studentbal. Passar dig i storlek S, och som inte är rädd för att sticka ut. Hör av er vid intresse!

Vad gör man..

2009-01-22 @ 23:57:35
Kommentarer (3)
..när all motivation rinner ur en? Ger man upp då?

Torsdagar är SÄMRE dagar

2009-01-22 @ 20:56:51
Kommentarer (1)
När jag vaknade imorse och inte hittade fjärrkontrollen till tvn så tänkte jag tyst för mig själv att: Jag borde inte ha gått upp idag. Och om jag skulle ha följt dagens första (och bästa) instinkt. För sen har det bara gått utför. Nu har jag äntligen kommit hem från ett riktigt mördarpass på jobbet, där jag har våndats hela dan med nackspärr. I den grad att jag inte kunnat röra mig alls. Allt på grund av ett riktigt snedsteg på gymmet. Dessutom har jag tyckt så synd om mig själv idag att jag käkade godis på jobbet. Visst, det brukar jag göra. Men där rök trovärdigheten på mitt nya sunda liv som jag tydligen inledde imorse på träningslagret med brorsan. Beach 09 får helt enkelt vänta ett tag till. Nu har jag fått tag på en varm rispåse och håller på att tappa cuzzin för att få bukt med min stela nacke. Sen blir det film och mys och sängen i tid så jag kan riktigt släppa loss imorrn istället.

Så nu stryker jag den 22a januari i min kalender och börjar om imorgon istället. Ciao

Onsdagar är DÅLIGA dagar

2009-01-21 @ 19:09:36
Kommentarer (0)
Idag borde jag faktiskt aldrig ha gått upp ur sängen. Varför? Undrar du då, jo nu ska ni få höra. Först och främst försov jag mig såklart. Inte sådär du skulle ha börjat kl 12 så nu får du sparken, utan mer sovit över den timmeslånga promenaden ner till stan för att sola och promenad hem igen. Även min långfrukost till Gossip Girl s02e15, även min långdusch fick jag stå över. För att stressa iväg till jobbet och mötas av kö. En kö som ALDRIG vill försvinna. När jag dök upp på golvet efter min lunch var kön så lång så jag ville nästan inte ens gå in på telefon. I övrigt har jag stukat (nästan) foten, spillt kaffe på hela mig varpå jag nu får sitta och svettas i en stor stickad halsduk i ett desperat försök att dölja fläcken. Damn. Nu vill jag sova. Ska bara gå in efter rast och plöja i en halvtimme till. Yey me.


Dagens Stora Snackis..

SKRÄLL MIG

2009-01-21 @ 10:48:54
Kommentarer (1)

OMG. Ni kommer HATA mig. Men jag kunde inte låta bli.


Skräll mej

2009-01-21 @ 10:35:54
Kommentarer (1)
Nu blev det sådär typiskt emma igen. Satt igår och var dyngtaggad på att göra om hela bloggen. Rubbet, radera kodmall och stilmall och liksom börja om från början. Kände att jag stirrat mig blind på en viss layout och stil och ville helt enkelt göra nytt på riktigt. En timme senare drog en okreativitet över mig och resultatet blev alltså det här. Hur fel blev inte detta? Ja, alltså jag är inte klar, men jag vet itne heller hur jag ska fortsätta. Risken finns att jag lämnar blogg.se...

Men på ett sätt var nog detta positivt, för jag har nog aldrig varit med om en rörigare stilmall. Dessutom har jag stört mig på att kalendern inte funkar längre här på bloggen, men att koden för den ligger kvar i mallen. Så en vikt har iaf lyfts från mina armar. Nä nu blir det till jobbet och plocka hem lite cash.


HURRA

2009-01-20 @ 10:21:36
Kommentarer (0)
Så fick man precis nyheten att inga mindre än Killers besöker hultan i år :D Nu ska jag fan iväg alltså.

Ge mig helg!

2009-01-19 @ 21:24:30
Kommentarer (0)
Frågan är hur många som är på nu då. Men att fredag blir en pangkväll tvivlar jag inte på. Tänkte köra ihop järngänget från donk då vi var som bäst. Har iaf frågat de flesta, nu väntar vi bara på ja tack från ALLIHOP :P Skulle vara så häärligt om frida till exempel kunde förmå att träffa oss för en kväll. Skoja att ja saknar den favoriten. Och tro mig, skulle de här könorna stå i köket skulle jag inte tveka på att gå tillbaks. En stund iaf. Tensta på Wickan på fredag blir aldeles perfekt. Gött att få röra på fläsket lite igen. Som att vi inte gjorde det i lördags :D Fan vad jag längtar.

Lördag blir det hockey i Karlstad med Mamma pappa och Moster. KUNG.


Bowling

2009-01-19 @ 00:13:04
Kommentarer (2)


Brorsan, jag och Jossan
Jag under min vinnande serie^^
No SHIT! :D


VÄRD dag :P godnatt.

Träning

2009-01-18 @ 21:39:37
Kommentarer (0)Laddad. Nu kör vi.

En sån söndag

2009-01-18 @ 11:45:43
Kommentarer (0)
Igår blev det en riktig pangkväll med Madde och Melissa. Drinkar och tjejsnack hos Madde följdes av stämplingar och gott snack på krogen. Jossan var till min stora lycka också ute varpå vi utbytte några kloka ord innan jag som vanligt släpade in henne på dansgolvet och tappade bort henne. Vetja om hon kommit hem än. Det vet man aldrig med jossan. Haha. Fick iaf skjuts hem av en riktig guldstjärna som tyckte att det behövde minsann jag. Stannade på vägen och köpte nattamat, och efter påvisningar av brorsan käkade jag halva hamburgaren. Tråkigt. Måste. Bli. Nykter. Nu ska jag bowla.


Godnatt.

2009-01-17 @ 02:02:54
Kommentarer (0)


No kidding

Ett sanningens ord

2009-01-17 @ 01:27:45
Kommentarer (0)


(Was it you who spoke the words that things would happen but not to me? All things are gonna happen naturally. Taking your advice and I'm looking on the bright side. And balancing the whole thing. But at often times those words get tangled up in a lines. And the bright light turns to night. Until the dawn it brings. Another day to sing about the magic that was you and me. Cause you and I both loved. What you and I spoke of. And others just read of. Others only read of, of the love. Of the love that I loved)

Bio

2009-01-16 @ 20:08:59
Kommentarer (0)
Ikväll blir det bio med en riktigt härlig karl. Hoppas att filmen inte bara är skräp iaf, fanns ju inte så värst att välja mellan. Men det blir nog fint. Imorrn ska jag deppa och förhoppningsvis släpar Madde med mig ut på krogen :D Så jävla gött med helg. Synd bara att man varit så uppe i jobb att man inte haft tid att planera den. Söndag blir SLAAAPP, för sen blir det en ny vecka - och inte bara det - en TRÄNINGSVECKA. Jag ska bli frisk hade jag nämligen tänkt. Skärpning på min månadslånga förkylning.

Nästa helg blir det T-T-T-TENSTA med Oscar och Melissa :P Sköna bönor som jag inte träffat på alldeles för länge. Ska bli riktigt najs. Och jag är ju trots allt en av de coolaste kiisarna som Oscar känner^^Dum - dummare?

Basic

2009-01-16 @ 17:58:28
Kommentarer (0)
Hamnade på H&Ms webbshop såhär med någon vecka kvar till lön. Insåg att jag faktiskt hade råd att shoppa, så det fick bli en liten beställning på runt 500lappen. Ibland är budget JÄVLIGT bra alltså. Nu vill jag ha vår :D


Drömmar

2009-01-15 @ 15:37:07
Kommentarer (3)


Det är bara i fantasin som jag kommer in, men det skadar ju inte att försöka. Trots att jag är på tok för tråkig för man ska ju vara typ ASCOOL om man ska ha en chans. Jag vet jag vet. Men det är fan värt några månaders slit med arbetsprover för att iaf få svart på vitt att man är för dålig - så man kan lägga skiten på hyllan. Fan, jag önskar jag var grymmare.

Jag älskar FREDAGAR

2009-01-15 @ 15:26:13
Kommentarer (0)
Imorrn är det äntligen fredag. Den ska säkerligen firas med ett glas vin eller två. Jag är så less på jobb nu efter 7e dagen i sträck. Men imorrn kl 15 är jag frii. Jag har en grej för fredagar. Jag är på bättre humör, jag klär mig snyggare (dvs att jag slänger på mig något annat än leggings och en knut på huvudet). Jag gör mer, jag orkar mer. Jag är en sån där som springer och önskar främlingar trevlig helg på fredagar. Jättetöntigt, men det är sån jag är.

SÅDÄRJA. Nu har jag uppdaterat. Det lär fylla kvoten för några veckor framåt.

Nu ska vi se.

2009-01-11 @ 00:48:32
Kommentarer (2)

Jag har fortfarande inte packat upp resväskan efter sälen. Sakta men säkert kryper sig packningen ur den när jag i min vilda jakt efter dagens plagg struntar i var det som låg överst hamnade. Mamma är säkert upprörd över detta. Ikväll har jag tagit det lugnt. Bortbjuden på middag samt rundpingis och besserwisser. Nu sitter jag här en stund och väntar på att föräldrarna vill hem och sova. Det är ju en dag imorrn också :PJag ska..

2009-01-10 @ 02:29:20
Kommentarer (2)
Bli bättre på att uppdatera. Någon annan dag.

Gott nytt

2009-01-03 @ 20:49:52
Kommentarer (3)

Sälen ftw

2009-01-01 @ 20:18:59
Kommentarer (1)


Johan, Beckman och Totte goes offpist :P