Vad hände?

2010-04-29 @ 18:13:54
Kommentarer (0)

vad hände igår liksom?

hem-hem på Tågab nu :) Hem till valborg, tacos och familjmys.

Frisörn ska få rusta mig lite också. Det blir fint det här :)

Ses om en timme, Karlskoga.


Städa, städa, städa

2010-04-29 @ 12:24:42
Kommentarer (0)
Idag är det städdag tydligen. Var ute och hämtade min kastrull förut. Den stod på gatan den. Tror han blev störd av gårdagens högljudda förfest, så han drog. Men stod snällt kvar när jag gick ut och letade imorse. Nu ska jag städa färdigt, packa och äta frukost. Sen blir det hem-hem resa. SJ och jag.


JAG ÄR SÅ GLAD

2010-04-28 @ 14:29:23
Kommentarer (1)
I övrigt avskyr jag när folk klistrar på att de är glada med liknande rubriken över. Men jag ville så himla gärna berätta för er de goda nyheterna jag fick idag.

JAG FÅR LÄGENHETEN på smålandsgatan.
30kvadrat.
eget kök.
stor toalett.
bostadsbidrag.
1:a kontrakt.

Därför är JAG SÅ GLAD.

Alice in Wonderland

2010-04-27 @ 22:53:18
Kommentarer (1)
3D bio med tjejerna ikväll.
Filmen var helmysig.
Nu ska jag sova.

Precis som en tisdag ska vara.
Tack tjejer :)

Imorrn blir det PRIDE :P


SQL, aspx & C#

2010-04-27 @ 17:51:17
Kommentarer (1)
Checklista
Tisdag 20100427
[x] Köpa PRIDE-sittning biljett
[x] Lunch med Hanna
[x] Webbprogramering Lab
[x] Laga matlådor
[  ] Specsavers
[  ] Bio med Tjejerna

Godnatt

2010-04-26 @ 23:05:45
Kommentarer (0)
Tänk att man kan få så lite gjort. Jag har iofs haft tvättstugan hela dagen, men hur mycket jobb innebär det egentligen..? Inte alls mycket. Föreläsningen på 2 timmar idag blev 20 min lång och kickoff för projektet istället. Så saknades det folk och vi fick boka möte på onsdag istället :) Hem. Sova. Jotack.

Vill ju inte riktigt förstå att helgen är slut än. Sittning, stockholm, bounce. Så fruktansvärt bra helg :)

Får dränka mina sorger på onsdag. Pride sittning och allmänt lika (?) bra kväll som i fredags? Tills dess går tiden förhoppningsvis fort med sittningsbiljettskö, roast på berns och så vidare. och så vidare. Godnatt med er :)


London callin'

2010-04-26 @ 18:11:31
Kommentarer (0)


Mamma ringde nyss från London :) Hon ville ha hjälp att hitta present till mig i parfymhyllan(!) Tillslut hittade hon ett duopack med DKNY be delicious dofterna. Tack snälla mamma :)

Nejmenhej

2010-04-24 @ 13:38:39
Kommentarer (0)
Veckan är snaart slut. Verkar allmänt bli en jävligt bra vecka. Hunnit med inte bara en utan TVÅ kårkvällar. En faddersittning och ett grymt spex som verkade gå hem på den övergripande gula publiken. Fick tävla i ballongsmällning dessutom, men med handikapp i längd fick jag ett undertag och min rosa ballong hänger nu i trasor i overallen.

Nu sitter jag på bussen mot stockholm. Snart framme. Eller ja, 2 timmar kvar. Tur swebus bjur på nätverk och eluttag. Ikväll blir det bounce med massa goa värmlänningar, tagga om från gårdagen och hitta nåt hak att svira på även ikväll.

Här har ni gårdagen btw.


oTippat

2010-04-17 @ 14:19:08
Kommentarer (1)
Hade ni frågat mig imorse om jag skulle sitta på ett tåg kl 14:01 hem mot Värmland idag. Hade jag nog inte trott er. Inte ens kl 13:24 hade jag trott er. Sen pratade jag med Jonas. Och den karln och hans övertalningsförmåga. Så här sitter jag. Med kontantdongeln på sj och stressar ner. Packa, diska och springa till tåget på 20 min. REKORD.

Karlskoga. Vi ses ikväll :)


DåliKt

2010-04-17 @ 13:06:12
Kommentarer (0)
Jag gillar inte kupper. Möjligtvis när de medvetet avslöjas UNDER kuppen. Men inte såna här.. b kupper. Typ som finnen i Talang. aka. Janne Westerlund.

Det var inte ens lite roligt. Kanske om de avslöjat kuppen. Men inte nu. Var det tänkt som ett utfyllnadsnummer? Kände inte juryn igen honom? Eller är det bara ytterligare ett bevis på att svensk tv hellre visar det sämsta (nu i arrangerad form) istället för det bästa? Korta programtiden om ni inte har akter nog. Det här köper jag bara inte.

Någon som vet varför Janne Westerlund dök upp i Peruk under gårdagens "talang"?

Det går ju bara inte

2010-04-14 @ 16:34:00
Kommentarer (0)
Jag hade glömt hur FAN-TASTISKT det är att tagga till med Cris Rea.
Det får man ju inte glömma.

Superbad

2010-04-14 @ 12:49:36
Kommentarer (0)
Mycket att göra senaste veckan. Nu har livet lugnat ner sig så nu har jag tid för er också. Sitter på lunch mellan foto och marknadskommunikationen. Sveper en stor kopp svart för att ha en suck att hålla sig vaken under nästa föreläsning. Men lär nog ta mig bortåt tekniska nu. Så man inte kommer sent.våra lärare har nu börjat försöka trycka in humor i föreläsningarna.
för att hålla oss vakna? möjligtvis.

En lugn stund

2010-04-12 @ 19:10:52
Kommentarer (0)
Mamma och Pappa har åkt hem-hem. Eller ja. Bara hem för dom. Jag blev kvar. Kommit hem från skolan nu och inser att klockan är ju fan snart kvällen. Inte alls eftermiddag som det känns ute. Det är alltså vår nu? Det var ju bra. Ska ta cykeln bort till Hanna snart. Hon bjuder på Paj nämligen.

Ska bli gott.


Much to Early

2010-04-09 @ 06:08:54
Kommentarer (0)
Det var mindre svårt än vad jag tänkt mig att tag sig upp idag tydligen. Hur vet jag det? Jo, när jag vaknade idag  hade jag inte mobilen i näven med 14 borttryckta larm. Utan idag låg dom där fint i listan. Stängde av dem allihop och hoppade i dushen. Nu ska jag hoppa i ovven och äta lite frukost. Hanna plockar upp mig om dryga timmen. Yes.

Åka bil till skolan dagar kan man räkna med blir bra dagar.
Nä. Vi hörs i helgen.

Musik, PS och Parlamentet

2010-04-08 @ 19:15:49
Kommentarer (1)
Jag har det .. bekvämt idag. Inte bäddat upp sängen, inte tagit mig utanför dörren, växlar tv bilden mellan serier och Photoshop. Inspirationen flödar idag. Idag ska jag fixa min blogg. Idag ska jag packa inför helgen (som SJÄLVKLART blir awsome) - men flytt blir det väl inte denna helgen heller om jag har förstått situationen rätt. När det blir av ska jag nog bada från piren eller nåt (iom att det kommer vara varmt där då). Nä. Jag är trött på DUMMA GUBBAR som är för stolta för att be om ursäkt och drar ut på problemet istället för att slippa tappa ansiktet. Trött på att bli ljugen i ansiktet. Trött på omogna fasoner och människor som inte ens kan säga nej.

Men nä. Nu ska jag inte gnälla. Var ju faktiskt på bra humör när jag drog igång detta inlägget. Ska se till att avsluta så också. Som Hanna sa: Nä, Emma. Tänk inte att du får flytta över huvudtaget denna helgen. Utan när det väl händer får du vara så JÄVLA glad då istället. Tror hon är trött på att jag ringer och gråter och skriker över min dummadumma hyresvärd.

Nä. Bloggen var det ja. Vetja om någon vet hur man gör flash aplikationer i headern? Måste man ha en domän att lägga den på då? För blogg.se tar bara JPG vad jag vet? Hjälp?

Kram på er sålänge.

Monster

2010-04-06 @ 17:12:34
Kommentarer (1)
Sitter här och slökollar på MTV. My super sweet 16. Eller ja, nu var det tydligen sweet 15 som skulle firas. Bara det liksom. Jag kommer efter ett tag på mig själv att jag ligger och pratar för mig själv om hur hemsk den här tjejen är. Hennes mamma köper alltså en Lexus till dottern i present. Men ger bort den dagen före festen för att överaska henne. Ja, ni kan ju se själva.

Det som är så fantastiskt med detta är att Mamma hämnas genom att lämna tillbaks bilen.

HA. HA. HA.


Thanx ppl

2010-04-06 @ 07:16:48
Kommentarer (0)
Helgen var Awsome. Mindre fantastiskt känns det att sitta på tågab. Hem till skolstress, hemska människor och 14kvadrat. Men såklart även underbara tjejer att snacka skit om allt detta med. Så det ska nog gå. Nästa helg blir det 2dagars utbildning i HLR och lite sånt. Tänka sig att jag ser fram emot det. 2dagar i ingenstans. Och så ska ju Hanna med också. Fina grejer det.

Nä, nu ska jag återgå till film. Acer bjuder idag på Skin. Hoppas den är så bra som jag tror den är :D

ur' awsome


Pix

2010-04-05 @ 00:33:08
Kommentarer (0)


Hem-hem

2010-04-01 @ 11:17:19
Kommentarer (0)
Där gick tåget från Jkp central. Jag hoppas att 2 timmar bara flyger förbi nu så jag får komma hem till alla snart =) Känns som alla redan är hemma nämligen. Men har man ej ombokningsbar biljett så har man. Men snaart är jag hemma :) Woho.

träffa den här..

 

dom här..? (linn?)

 

den här..

 

ja ni ser ju. de här kommer bli braa :)


Me so sorry

2010-04-01 @ 07:54:34
Kommentarer (0)
Vill börja med att be om ursäkt att jag varit sämst. Men som sagt har detta varit en riktigt dålig vecka. Och då är det ingen snefylla eller försovningar jag pratar om. Ni vet nog vad det är, och jag kan ju såklart inte skriva ut vad som hänt. Nä, då skulle jag få ett helvete.

Nu ska jag iaf packa klart här, göra mig iordning. Ladda batterier till kamera och mobil, tanka på dongeln och gå mot järnvägen. Rastreringslabben får jag fixa när jag kommer hem igen. Helt enkelt.