Vilken helg

2011-03-27 @ 21:00:04
Som ni kanske märkt har jag inte alls hunnit blogga i helgen, allt styr inför kina, och en himlans massa annat kul som ska hinnas med innan min månadlånga resa. Herregud, denna helgen har levererat. I torsdags gjorde vi sista kraftansträngningen med skolan, tenta i Marknadsföring följdes av rapportskrivning och hockey.

Fredagens CAPSmästerskap var efterlängtat, det tog mig ungefär 40min att signa ut. Då jag hunnit dricka på tok för mycket sommersby cider. Efterfesten började 21.00 och tog tvärslut kl 11 när Terese och Jag fått på tok för mycket och gick hem.

Lördagen kom med bakfylla, och dags att sälja Våfflor med HI LIFE på öppet hus :) Där möttes jag av en rapparkalja av allt dumt vi gjort på fredagen och en skrattattack utav dess like. Sen var det bara att fortsomfan ta sig till Kaxholmen och plocka upp Mamma och Pappa som kommit hem från Saalbach - och vidare hem till Albin där vi möttes av kramar och pussar :) Idag har jag och Mamma dragit stan runt och skaffat allt man kan tänkas behöva till Kina, allt från resorb till läsning på planet.

Nu blir det några lugna dagar hemhemma med familjen innan jag drar till andra sidan jorden :)

PUSSKommentarer
Postat av: liss

meeen ja som ville träffa dig:(:(

2011-03-28 @ 20:36:41
URL: http://chaison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback