HR

2011-05-26 @ 12:32:40
Kommentarer (2)

Vaknade efter en gosig sovmorgon idag. Torsdagarna är svåra att komma igång med då vi har jobbat Onsdag natt, idag var inget undantag. Idag ska jag göra klar en massa skolarbete som bara legat och väntat över Gotlandsresan, ska försöka pallra mig till gymmet om magvärken går över, och städa och börja packa lite smått inför sommaren.

 

Igår blev det lite shopping, jag sprang på A6 och stan några timmar, samt att jag hade mamma på länk som shoppade smink åt mig på parfymerian hem-hemma som sålde ut hela sortimentet för halva priset = Helena Rubinstein produkter billigt. Försökte även fixa Escadas Taj Sunset, men den var slut :( Blev iaf en foundation och en concealer, samt en mascara som jag köpte för någon vecka sen.

 

Nu blir det frukost :)

Pusspuss


Foto i Kina

2011-05-22 @ 18:34:18
Kommentarer (4)
Precis hemkommen från en toppenhelg på Gotland med HI LIFE :) Vi var de enda normala där, men efter några omgångar flipcup var alla lika mycket värda och vi hade faktiskt väldigt roligt. Hästar har fått en helt ny innerbörd och förmodligen åker ett gäng HI LIFE brudar till Sundsvall på Caps inom kort. Nu taggar vi kryssning med Akademien nästa helg, sen är det inte alls långt till examen.

Enda skolarbetet kvar är en tenta och en fotoutsällning med tillhörande redovisning med bilder vi tog i Kina. Här är ett urplock av mitt bidrag.


Sorry

2011-05-13 @ 18:06:41
Kommentarer (0)
Har inte haft tid att blogga på flera dagar, och att redigera Kinabilder har jag faktiskt inte haft lust med. Det är så mycket att gå igenom och tills projektet är över kommer jag förknippa dem med skolan så det får nog vänta tills sommaren. Nu går dagarna i ett, plugg, träning, träffa DG09 har står på schemat idag. Dessutom kommer min kära bror hit med Marlen och Albin <3

Helgen ska vi spendera med att mysa, äta grekiskt och träffa Jerrys kompisar som också bor här i Jönköping :) När dom åker hem på söndag följer jag med, nästa vecka är det jobbkväll och möten innan vi åker till GOTLAND på torsdag! När vi kommit hem därifrån har vi en till jobbkväll innan vi åker på kryssning med Akademien, sen är det bara redovisning och lite mer plugg mellan mig och sommarlovet.

Nu blir det duschen, DG och sen Tacos!

Puss

Löpning

2011-05-10 @ 09:33:23
Kommentarer (2)
Igår var jag iväg på första träningspasset på hemmaplan, dags att testa ljumsken efter en månad (nästan) utan löpning - med undantag för löprundan på muren(!) och 2 i parken utanför Campus i Ningbo. Men helt utan njutning då Kinasmogen nästan gav mig akut astma. Igår gick jag till Sportlife Jönköpings luftkonditionerade lokaler och sprang utan problem 8km på en knapp timme. Självklart hade det inte gått utan hårdrock i lurarna :)

Resultatet efter Kina var glädjande, möjligtvis mindre kondition och mer vilja, men jag tog mig lika långt på samma tid ändå.

Idag kör vi 8km till :)

Ensam hemma

2011-05-09 @ 14:00:50
Kommentarer (0)
Trots att jag förmodligen haft sjukaste sambon en månad som bjudit på många skratt över nudelsopporna på Kinamornarna, är det superskönt att få dega bort hela dagarna ensam i lägenheten innan veckan drar igång. För nu kommer det minsann gå i ett tills examen den 1juni.

Jag har ett par lugna dagar till - sen väntar HI LIFE event i massor, som HI CAPS och akademienkvällar som följs av ABSOLUT GOTLAND 2011 och Färjan, Jerry och Marlen kommer innan dess på besök till Jönköping, och så ska det förstås slutföras projekt samt redovisa allt också. Ni ser, jag kommer förmodligen få hoppa över att sova middag de närmsta veckorna. Men när månaden är slut kan jag förmodligen bocka av den bästa våren i mitt 23år långa liv :)

Det enda jag måste hinna idag är:
Städa - CHECK
Tvätta
Laga mat (+fylla kylskåpet - CHECK)
Träna
Ringa 3
Diska
..och framförallt har jag massa serier att ta igen.

Lukta gott

2011-05-07 @ 09:34:54
Kommentarer (0)
Nu äntligen har jag hunnit spendera tid med familjen och nya stjärnskottet Albin, han kom till världen lämpligt nog veckan innan jag åkte till Kina, så jag har haft enorma cravings att få komma hem och snooza på honom under så gott som hela resan. I veckan har jag blivit bjuden på grillat kött och tacos av familjen - två saker som stod överst på önskelistan när jag åkte hem. Passande nog fick jag avsluta kvällen med att somna med en liten sömntuta på magen. Så nu ska jag klara mig i någon vecka till. Men en sak är säker, det finns inget som luktar så gott som brorssonen. Inte andra bäbisar heller.

Mitt närmsta försök får nog bli senaste tillskottet till parfymhyllan som blev min på Pekings flygplats.


The Great Wall

2011-05-03 @ 20:20:48
Kommentarer (1)
Idag har vi gjort en utflykt jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. Solen stod högt på den klarblå himmel som bjöds idag och vi tog på oss bekväma skor. När man går på muren känns det fortfarande overkligt. Fruktansvärt vackra vyer och fantastiska byggen. Vi gick trappa upp och trappa ner i flera timmar, men även om solen stekte och fötterna värkte så gick det att ta sig upp till toppen till slut. Väl uppe köpte vi isvatten till överpriser och njöt av utsikten. Ringde och väckte en stolt mamma som såklart ville ha lägesrapport. Brorsan fick även han en flåsande lillasyster i luren kl 6 på morgonen svensk tid.

Men nu kan jag checka av muren på min bucketlist och imorrn flyger två nöjda tjejer hem till Sverige där familjen bjuder på Tacos och faster ska få skämma bort brorssonen med presenter och pussar.


Turistat

2011-05-01 @ 17:46:05
Kommentarer (0)
Peking har idag levererat högsommar, vi orkade därför inte med en heldag i trängseln vid forbidden city - utan drog oss ur efter en snabbvisit. Istället har vi käkat god mat, shoppat bikini till mig och till sist ÄNTLIGEN silk market för presentshopping. Vi har prutat ner varor till 10%, utökat vårt nätverk och sett mycket roligt. Till exempel fick vi erbjudande om att köpa Rolex - men om vi inte ville ha Rolex, så hade de minsann Iomega i exakt samma design :)

Ikväll tar vi drinkar i hotellbaren. Imorgon blir det heldag med shopping - tisdag avslutar vi vår resa med en heldag på muren. På onsdag ses vi, Sverige.