Lillkörven

2011-09-29 @ 11:56:17
Kommentarer (0)
På tågab hem till Värmland, precis som förr. Första riktiga hem-hem resan sen skolstarten. Träffa massa godingar och heja fram Färjestad till första 3-poängarn i standardsällskap av Pappa i FBKtröja. Ska försöka hinna med en filmkväll med en gammal vän - och såklart träffa favoritkörven också.


HUR SÖT?!

Tips

2011-09-28 @ 08:50:38
Kommentarer (1)
När jag inte har tillgång till strykjärn, eller om man har svåra veck i en skjorta eller kanske glattigt material som är känsligt för värme brukar jag istället för att stryka det, hänga in det i badrummet när jag duschar. Jag är nämligen en sån som duschar varmt som fan och iomed detta blir hela badrummet ofta ångigt. De varma ångorna gör att tyget hänger till sig och när du är färdigduschad är plagget alltså färdigstrykt.

Ett tips sådär bara.


Kontaktbar igen

2011-09-27 @ 23:59:00
Kommentarer (0)
Varför blir man så HIMLA beroende av sin telefon när man inte har den med eller den inte fungerar? Idag har jag fått lust att ringa om jobb, fixa pappersarbete och avsäga mig kreditkort hos kundtjänst och framförallt - RINGA MAMMA. Fick tillslut kontakt med henne över skype och fick snacka skit en sväng när 3 låg nere nästan hela eftermiddan/kvällen.

Full rulle just nu, massa aktiviteter med HI LIFE väntar framöver, men även hem-hemresor, plugg, och såklart en efterlängtad utlandsresa. Men närmast ser schemat ut nåt så här;

28/9 - gruppmöte, föreläsning & HI CAPS 3
29/9 - filma för examinationsuppgift & åka hemhem (+ ev. hockey el. filmkväll^^)
30/9 - träffa hemvändare hemhemma + hockeyderby
1/10 - bila till jkpg igen, personalfest med HI LIFE
5/10 - hårdrockssittning(?)
12/10 - jobbkväll med HI LIFE
4/10 - mingel på aka.

Projektarbete + rapportskrivning + tenta-p

24/10 - Turkiet <3

Men det är bara att bita ihop och köra hårt, snart är det välförtjänt semester :) Välbehövligt..

Resten av ditt liv

2011-09-27 @ 12:23:41
Kommentarer (2)

Piga

2011-09-25 @ 20:49:10
Kommentarer (0)

Foto & retusch av mig


Båt

2011-09-24 @ 22:16:21
Kommentarer (0)
Att jag skulle hamna på sjön idag hade jag väl aldrig trott, men Värmland överaskar alltid :)


Photo booth

2011-09-21 @ 17:19:09
Kommentarer (0)
Känner mig redo för en kärlekssittning med mina favoriter.
Ses vi där?
Att se fram emot

2011-09-20 @ 19:53:10
Kommentarer (0)
Så mycket roligt att se fram emot närmsta tiden. Till att börja med ska jag ÄNTLIGEN få se HV71 möta mitt älskade Färjestad på Kinnarp med Trubbel och Cosa, sen åker jag hem-hem till helgen.

Ser fram emot första besöket på ett par månader sen höstterminen började med inspark och en massa annat roligt. Har helt enkelt varit så fullt upp att jag inte hunnit åka hem. Saknar familjen massor - och framförallt då brorssonen Albin som då tillochmed var här och hälsade på förra helgen. Han är lätt att sakna.

Ända upp till Ekshärad ska jag, träffa släkt och gå på promenader och äta god mat med hela familjen. Nästa vecka väntar HI LIFE aktiviteter och återträff med Karlskoga-gänget. Hockeyderby och personalfest på det.
Längre framöver väntar HI LIFE antagning och HI LIFE på CHARTER! Har nog inte längtat såhär mycket på en utlandssemester sen studentresan till Ayia Napa. 13 idioter ska till Turkiet i slutet på Oktober. 5stjärnor och all inclusive.


Och vart vi ska?

Telefon

2011-09-19 @ 11:03:08
Kommentarer (0)
När jag tappade min iPhone och hörde hur den sprack mot asfalten började jag nästan direkt i huvudet planera när det passade bäst att vara utan den i 2 veckor. När jag inte hittade en enda lucka (ja, jag är beroende) gick jag iväg som på autopilot mest för att "kolla hur det skulle gå till" när jag lämnade in den på reparation. När expediten bekräftade att försäkringsbolagets och 3s papper redan var klara iom att jag lämnat e-anmälan dagen innan - fick jag bara snabbt checka när jag gjort senaste säkerhetskopian och lämna ifrån mig den direkt. 2 veckor utan handdator väntade. Men idag kollar jag status på reparationen - och var är den? I en bil i Jönköping på väg till butiken. Alltså en vecka innan utsatt datum. 3 ska ha all cred för sitt supersnabba arbete.
Puss!

Birds nest

2011-09-18 @ 23:52:48
Kommentarer (1)

En bild från första kvällen i Peking när vi var ute och fotade runt OS-stadion -
varpå jag "råkade" förstöra en bild för Jesper.


Inspiration

2011-09-17 @ 00:08:49
Kommentarer (0)
Idag drömmer jag om ett inspirerande kontor. Det toppar faktiskt min lista framför walk-ins och stora sovrum med parkett. Jag vill ha en arbetsplats med gott om rum. Mycket prylar och en massa färg. Stimulerande.

 


ESTP

2011-09-16 @ 01:57:11
Kommentarer (0)
I skolan läser vi just nu en kurs i beteende och personlighetstyper. Vi har analyserat oss själva som personer i grupp, i ledningsposition och som individer. Jag tror vissa i min närhet kan komma att känna igen mig i vissa av mina egenskaper enligt Myers Briggs personlighetsanalys.


Tex.

"Människor med denna preferensprofil är energiska, aktiva problemlösare som på ett kreativt sätt svarar på utmaningar. De låter sällan regler och etablerade tillvägagångssätt störa dem och hittar nya sätt att använda redan existerande system."

"ESTP profiler är intresserade av allt som händer ikring dem - Aktiviteter - Mode - Människor (...) - Allt som kan ge nya upplevelser."

"Ofta är de: Praktiska och realistiska, uppmärksamma, inriktade på vad som händer just nu".

"Rättframma och bestämda".

"Påverkar andra med sing entusiasm och sitt goda humör".

"Handlingsmänniskor - Teori och instruktioner är inget för dem".


Bara ett axplock av min 4 sidor långa profil som Mamma absolut inte ska få läsa. Hon kommer bara skratta åt mig. Precis som vår kursledare gjorde när han fick lägga analysen "livsnjutare" på mig. "Det stämmer PRECIS på dig!".

..och jag som trodde jag bara var intresserad av samhällsfrågor och sånt.

Seriestart

2011-09-16 @ 00:08:03
Kommentarer (0)
3e året jag följer elitserien via livescore. Inte alls lika stämningsfullt, men en vinst lika mycket värd. Något som dock förbryllar mig är hur svårt det är att följa FBK via tidningar. De andra matcherna går att följa skapligt via Aftonbladet och Expressen, men FBK får som vanligt dålig belysning från våra två största medier.

Vad ska det krävas? Att regerande mästare och serietvåan från föregående säsong möts? Att matchen vänds från 0-2 till 3-2? Att den avgörs på 12st straffar? Nu har ju jag förstås inte sett de andra matcherna i seriepremiären. Men inte är väl FBK's mediaskugga helt rättvis?

Om en vecka kör vi live :D

Kina

2011-09-15 @ 16:55:00
Kommentarer (0)
Projektmötet idag var ostrukturerat, jag älskar ostrukturerade möten när jag har gott om tid. Vi fikade, pratade Kina-minnen och analyserade en massa strunt och berörde ämnen som politik, psykologi och att Norge (citat) "kommer gå under".

Jag kom fram till att jag saknar Kina - och att alla alltså måste följa med mig dit igen om ca 2 år.Projekt

2011-09-15 @ 10:44:06
Kommentarer (0)
Ledarskap, organisation, kommunikation, förändring..
Teori i all ära, men jag saknar kreativiteten.

Klad Emma

2011-09-13 @ 20:17:02
Kommentarer (1)
Idag har jag bestämt en massa roligheter som kommer driva mig ett bra tag framöver. Detta ska firas med finkäk ikväll i form av fläskfilé och kesella med bär till dessert :D Vad jag planerar får ni reda på när allt är klart :)


ni gör mig så GLAAD^^

Clean

2011-09-08 @ 17:11:21
Kommentarer (1)
Måste visa mammas taktik för att göra städningen roligare på smålandsgatan.
Det värsta är att det funkar. På med 90-talspop bara så är det snart rent.


Ikapp

2011-09-08 @ 16:58:39
Kommentarer (0)
Idag har jag fått städa, diska och allmänt kommit ikapp efter insparken. Lägenheten börjar se ut som sig själv - och det ska jag fira med att lämna den ikväll för att gå på bio med bästa Hanna Engblom :D
Vi hörs igen sen :)


..och imorrn kommer Abbe hit :D

Shoppat

2011-09-07 @ 00:17:52
Kommentarer (3)
Blev lite shopping idag, uppföljning på gårdagen då jag inte hittade mina höstskor som jag letade efter, behövde även fräscha upp basgarderoben med lite linnen, jeansleggings och skärp. Men nu är jag all set. Älskar att terapishoppa.

Hudvård

2011-09-06 @ 06:51:09
Kommentarer (0)
Har aldrig lyckats hitta hudvård jag riktigt blivit nöjd med. Hur jag än letar får jag gnugga bort sminket, varpå huden tar skada. Igå var jag till A6 för att köpa ny mascara. Jag använder Helena Rubinsteins "lash queen" och har gjort i några år, men igår fick jag sminkborttagning på köpet, hoppades att det skulle hålla lika hög kvalitet som deras make up - och jag är såld. Varför har jag inte provat deras hudvård innan?

HR "Lash Queen", 335.- (oslagbar)


Remover "All Mascaras" (ordinarie pris: 320.-)
"Prodigy Powercell" Serum (ordinarie pris: 30 ml á 745.-)

Tillbaks till verkligheten

2011-09-03 @ 17:35:26
Kommentarer (1)
Nu är två veckor inspark över. Till det ställer jag mig lättad för att allt har gått som smort, men lite ledsen för att inte längre få träffa HI LIFE, faddrar och nollor dagligen. Nu vaknar man inte längre varje morgon och vet att mötet börjar kl 11 och sen käkar vi på Evergreen för att orka med en till dag utav aktiviteter. Men än är ju inte utskottsåret slut. Det slutar inte på läänge som tur är. Vi har ju ännu en caps kvar, och en sittning, och sen ska det nya HI LIFE antas, och uppfostras.
Mina två insparksveckor har varit helt fantastiska. Alla faddrar och nollor har gjort ett helt fantastiskt jobb, och vårt halvårslånga slit med planering och rekande har varit helt klart värt det. Men jag får summera lite bättre senare, för idag sover jag hela dagen och plöjer gossip girl från början. 
Puss

Inspark 2011

2011-09-02 @ 02:55:12
Kommentarer (0)
Jag har inte tid att sova, äta, plugga. Insparken börjar lida mot sitt slut och detta ska i helgen sörjas med alvedon och sömn i överflöd. Ikväll har vi kört akademien som vanligt, men jag slank iväg före efterfesten för att få några timmars sömn före morgondagen. Sista dagen på insparken. Insparkssittning. Separationsångest. Dags att sova. Men då vet ni varför jag inte hinner med bloggen iaf. Godnatt